Virtuelna učionica +

Jedinstveni i posebno metodički kreirani kursevi učenja njemačkog jezika za odrasle

Virtuelna učionica + za odrasle

Fleksibilno učenje njemačkog jezika uz online grupne sesije
i interaktivnu platformu dostupnu 24h na svim uređajima

Broj polaznika

Grupe od 12 do 16 polaznika

Ukupno trajanje i dinamika
za jedan kurs od A1 do B1 nivoa 9 sedmica
za jedan kurs od B2 do C2 nivoa 12 sedmica
+ 1 sedmica za tehničko upoznavanje virtuelne učionice
NASTAVNI MATERIJAL

Nastavni materijal integrisan u online platformu

Atributi modela učenja

Podrška nastavnika & IT podrška
Read More
Kurs vodi nastavnik njemačkog jezika (tutor) posebno obučen za nastavu na daljinu. Nastavnik prati vaš rad putem direktne komunikacije u fiksnim terminima online sesije. Takođe, sva pitanja možete postaviti nastavniku i putem foruma na platformi i e-poštom. Stalna tehnička podrška tokom trajanja kursa (dostupna 24).
Interakcija sa polaznicima
Read More
Sa drugim polaznicima komuniciraš tokom zajedničkim online sesija, kao i putem foruma i chata na platformi. Programom su obuhvaćeni i grupni zadaci koji dodatno podstiču razvoj jezičkih vještina.
Multimedijalni sadržaj
Read More
Učenje jezika uz multimediju: video-klipovi, poučne i zabavne jezičke igre, multimedijalni kvizovi i interaktivni zadaci čine učenje zanimljivijim i produktivnim!
Fleksibilnost vremena
Read More
Osim uživo online sesija, koje se nude u određenim terminima jednom do dva puta sedmično i zakazuju u saradnji sa nastavnikom na početku kursa, polaznici mogu slobodno upravljati svojim vremenom. Postoji unaprijed određeni sedmični raspored sa fiksnim zadacima za svaku sedmicu, a materijali i zadaci su vam dostupni 24h na platfomi.
Dostupnost materijala
Read More
Učite njemački jezik kod kuće, iz kancelarije, tokom kafe na pauzi – platforma je dostupna 24h u svakom trenutku putem računara, tableta ili pametnog telefona. Uživo online sesije se snimaju i postoji mogućnost da se ponovo pogledaju koliko god puta želite.
Različiti alati na platformi
Read More
Platforma omogućava da zadaci kao i svi materijali za učenje budu lako dostupni u svakom trenutku na jednom mjestu na platformi, a putem chata i foruma obezbeđena je brza komunikacija sa profesorom i drugim polaznicima. Na platformi su integrisani alati za vježbanje govora i slušanja, kao i zadaci za vejžbanje čitanja i pisanja.
Previous
Next
Pripremna nastava za polaganje zvaničnih ispita

Glossa Centar organizuje ONLINE pripremnu nastavu za polaganje zvaničnih ispita gdje se radi simulacija kompletnog ispita i vjezbaju konkretni zadaci za ispit. Pripremni kursevi traju oko 2 sedmice i organizuju se po novoima – od A1 do C1.

Nakon uspješno položenog Glossa online kursa, spremni ste za polaganje zvaničnih ispita na savladanom jezičkom nivou.

Vrijeme je za znanje!
Otkrij Glossine darove iznenađenja!

Prijavi se za besplatan probni čas

Testiraj našu virtuelnu učionicu i nivo znanja