Virtuelna učionica +

Jedinstveni i posebno metodički kreirani kursevi učenja njemačkog jezika za odrasle

Virtuelna učionica + za odrasle

Fleksibilno učenje njemačkog jezika uz online grupne sesije
i interaktivnu platformu dostupnu 24h na svim uređajima

Broj polaznika

Grupe od 12 do 16 polaznika

Ukupno trajanje i dinamika
za jedan kurs od A1 do B1 nivoa 9 sedmica
za jedan kurs od B2 do C2 nivoa 12 sedmica
+ 1 sedmica za tehničko upoznavanje virtuelne učionice
NASTAVNI MATERIJAL

Nastavni materijal integrisan u online platformu

Atributi modela učenja

Podrška nastavnika & IT podrška
Read More
Kurs vodi nastavnik njemačkog jezika (tutor) posebno obučen za nastavu na daljinu. Nastavnik prati vaš rad putem direktne komunikacije u fiksnim terminima online sesije. Takođe, sva pitanja možete postaviti nastavniku i putem foruma na platformi i e-poštom. Stalna tehnička podrška tokom trajanja kursa (dostupna 24).
Interakcija sa polaznicima
Read More
Sa drugim polaznicima komuniciraš tokom zajedničkim online sesija, kao i putem foruma i chata na platformi. Programom su obuhvaćeni i grupni zadaci koji dodatno podstiču razvoj jezičkih vještina.
Multimedijalni sadržaj
Read More
Učenje jezika uz multimediju: video-klipovi, poučne i zabavne jezičke igre, multimedijalni kvizovi i interaktivni zadaci čine učenje zanimljivijim i produktivnim!
Fleksibilnost vremena
Read More
Osim uživo online sesija, koje se nude u određenim terminima jednom do dva puta sedmično i zakazuju u saradnji sa nastavnikom na početku kursa, polaznici mogu slobodno upravljati svojim vremenom. Postoji unaprijed određeni sedmični raspored sa fiksnim zadacima za svaku sedmicu, a materijali i zadaci su vam dostupni 24h na platfomi.
Dostupnost materijala
Read More
Učite njemački jezik kod kuće, iz kancelarije, tokom kafe na pauzi – platforma je dostupna 24h u svakom trenutku putem računara, tableta ili pametnog telefona. Uživo online sesije se snimaju i postoji mogućnost da se ponovo pogledaju koliko god puta želite.
Različiti alati na platformi
Read More
Platforma omogućava da zadaci kao i svi materijali za učenje budu lako dostupni u svakom trenutku na jednom mjestu na platformi, a putem chata i foruma obezbeđena je brza komunikacija sa profesorom i drugim polaznicima. Na platformi su integrisani alati za vježbanje govora i slušanja, kao i zadaci za vejžbanje čitanja i pisanja.
Previous
Next
Pripremna nastava za polaganje zvaničnih ispita

Glossa Centar organizuje ONLINE pripremnu nastavu za polaganje zvaničnih ispita gdje se radi simulacija kompletnog ispita i vjezbaju konkretni zadaci za ispit. Pripremni kursevi traju oko 2 sedmice i organizuju se po novoima – od A1 do C1.

Nakon uspješno položenog Glossa online kursa, spremni ste za polaganje zvaničnih ispita na savladanom jezičkom nivou.

USAVRŠI NJEMAČKI UZ PRAVU PODRŠKU!
Plati na rate, izaberi metodologiju i uči korak po korak sa nastavnikom!

Prijavi se za besplatan probni čas

Testiraj našu virtuelnu učionicu i nivo znanja