PRVI GLOSSINI DIGITALNI DANI

Podijelite članak

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wednesday, 31. March 2021.

Uključi se u Digitalne dane u Glossi 8. i 9. aprila i bez obzira gdje se nalaziš, imaš priliku da pratiš besplatne LIVE webinare na Glossinom FB i YT kanalu & prijaviš se za besplatni probni čas sa grupom u virtuelnoj učionici!

Pristupite i podesite svoj podsjetnik:

Aljoša Preradović – Značaj učenja stranih jezika u 21. vijeku

Facebook Live: https://fb.me/e/7hS7jIqHD

YouTube Live: https://youtu.be/XN2jtRomdns

 

Tanja Vrančić – Naučite njemački bez muke

Facebook live: https://fb.me/e/5cmeb0GAR

YouTube live: https://youtu.be/92JGisbncnE

 

Tanja i Aljoša, profesori iz Glosse, biće domaćini u LIVE webinarima koje možeš pratiti na zvaničnoj Glossinoj Facebook stranici ili YouTube kanalu!

Osim toga, imaš mogućnost i da se prijaviš za besplatni probni čas u grupi u Glossinoj virtuelnoj učionici i upoznaš se sa malo drugačijim modelom nastave na daljinu koji možda do sada nisi imao priliku da iskusiš!

Budi siguran da ćeš tokom Glossa digitalnih Dana dobiti brojne korisne informacije o učenju njemačkoj jezika, a naši nastavnici njemačkog jezika će ti pokazati da iz svog doma možeš podjednako efikasno učiti njemački jezik, uz interakciju sa ostalim polaznicima u grupi.

Probni časovi za djecu i odrasle održavaće se tokom dana, dok je večernji termin rezervisan za LIVE webinare sa našim predavačima!

***

Program:

08. April

PROBNI ČAS ZA ODRASLE

A1 / 8.4. u 17:00

A2 / 8.4. u 19:00

LIVE WEBINAR sa Aljošom

8.4. u 20:00h

LIVE na Glossa-centar Facebook stranici i You Tube kanalu 

Poznavanje stranih jezika danas postaje ključno kao osnova za obrazovanje, karijeru, život u 21. vijeku. Na koji način treba da pristupimo učenju nekog stranog jezika, koji su to jezici najznačajniji u 21. vijeku i šta je neophodno da bismo ih uspješno savladali?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja u vezi učenja jezika imaćete prilku da čujete u LIVE webinaru od Aljoše Preradovića, profesora njemačkog u Glossa-centru.

09. April

PROBNI ČAS ZA ODRASLE

B1 / 9.4. u 17:00

PROBNI ČAS ZA DJECU

9.4. u 19:00

LIVE WEBINAR sa Tanjom

9.4. u 20:00h

LIVE na Glossa-centar Facebook stranici i YouTube kanalu

Da li vam je učenje njemačkog zadavalo muke?

Tanja Vrančić, profesorica njemačkog jezika u Glossa-centru koju svake nedelje možete pratiti u našem serijalu “Njemački za 5”, u LIVE webinaru otkriće vam nekoliko tehnika za uspješno učenje njemačkog jezika!

Pridružite se u petak uveče i saznaćete kako da savladate nepoznate riječi, kako najlakše da usvojite članove i rodove imenica i kako da se oslobodite straha i progovorite njemački jezik.

***

Iskoristi priliku da testiraš našu virtuelnu učionicu kroz probni čas sa grupom i dobiješ korisne savjete o učenju njemačkog jezika u LIVE webinarima sa našim predavačima.

Prijave za besplatan probni čas su obavezne – popuni formular na sajtu (direktan link do formulara)  ili nas kontaktiraj na +38765023067 (Viber ili WhatsApp)

Vidimo se!

Prijava za probni čas

Izaberite dan i vrijeme pogodno za testiranje

Možda će vas zanimati

Prijavite se na Newsletter

Prati naše aktuelne promocije, bitna dešavanja i novosti

Glossa Online logo

Kontakt

Pišite nam za sve dodatne informacije

Prijava za besplatan probni čas

Testiraj našu virtuelnu učionicu i nivo znanja

Izaberite dan i vrijeme pogodno za probni čas