Kurs njemačkog jezika – Veliki upisni rok u Glossa-centru!

Podijelite akciju

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sada je pravo vrijeme da naučiš njemački jezik! Iskoristi veliki upisni rok u Glossa-centru za njemački jezik i uz pomoć naših stručnih predavača nauči njemački korak po korak – u učionici ili online, za odrasle ili za djecu.

Uz jedinstvenu Glossa metodologiju učenja si na korak do svog cilja – da uspješno naučiš njemački jezik. I to nije sve! Sa Glossa kursevima si spreman za polaganje Goethe-ispita i na korak si do međunarodno priznatog sertifikata.

Kreni odmah – plaćaj na 6 rata uz NOVI Glossa web-shop!

Ovaj upisni rok donosi potpuno nove pogodnosti, a među njima i Glossa web-shop! Od sada u web-shopu svaki Glossa kurs njemačkog jezika možeš da plaćaš uz do 6 rata sa jednom od UniCredit platnih kartica (Visa Classic, MasterCard revolving, Visa revolving, Zlatna Visa revolving). Svoj kurs možeš da platiš i u cjelosti putem web-shopa, a ako ne želiš da plaćaš karticom kontaktiraj ostaje ti i dalje mogućnost plaćanja do 3 rate! Potrebna ti je podrška ili dodatne informacije za plaćanje na rate? Kontaktiraj naše osoblje putem formulara u produžetku.

I dalje nisi siguran da je pravo vrijeme za kurs njemačkog? Možda ti ovi razlozi pomognu da se odlučiš.

Znanje njemačkog je veliki plus u tvom CV-u!
Već dugo je njemački jezik jedan od njvažnijih stranih jezika koje možeš da naučiš. Bez obzira da li želiš da studiraš, zaposliš se ili pohađaš praksu, njemački jezik je tvoj veliki plus u CV-u!
Studij u Njemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj? – njemački jezik je tvoja karta!

Zemlje njemačkog govornog područja ti pružaju bezbroj mogućnosti studiranja. Glossa-centar ti pomaže da korak po korak naučiš njemački jezik, kako bi uspješno pratio studij i stekao diplomu jednog od prestižnih fakulteta u ovim zemljama.

Njemačke kompanije su vodeće u svijetu!

Samim tim zapošljavaju veliki broj radnika, kako u Njemačkoj, tako i u našoj zemlji. Uslov je naravno poznavanje njemačkog jezika, kako bi mogao uspješno da obavljaš svoj posao u struci i napreduješ!

Znaš li da se njemački govori i u zemljama izvan Evrope?

Preko 100 miliona ljudi širom svijeta govori njemački jezik, a procjene su da ga uči čak 20 miliona ljudi. Dovoljan razlog da im se i ti pridružiš!

Njemački nije težak – uz pravu podršku!

Često slušamo koliko je teško učiti njemački jezik. Mi odgovorno tvrdimo da nije! Uz kvalitetnu nastavu i stručnu podršku nastavnika, njemački jezik nije ništa teži od drugih stranih jezika. Slobodno se uvjeri besplatnim probnim časom u Glossa-centru!

Probudili smo tvoje interesovanje za njemačkim jezikom?
Onda je pravo vrijeme da nas kontaktiraš i saznaš sve što ti je potrebno za tvoj Glossa kursu njemačkog jezika!

Informacije o cijenama online kurseva njemačkog jezika:

Kursevi na A1, A2, B1 nivou za odrasle (učionica ili online): plaćanje u cjelosti ili do 3 rate – 330 KM (170 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 347 KM (178 €)

Kursevi na B2, C1, C2 nivou za odrasle (učionica ili online): plaćanje u cjelosti ili do 3 rate 400 KM (205 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 420 KM (215,40 €)

Kursevi za djecu (učionica ili online)plaćanje u cjelosti ili do 3 rate – 180 KM (92,30 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 189 KM (97 €)

Za detaljnije informacije o cijenama Glossa kurseva molimo pogledajte naš web-shop ili nas kontaktirajte putem +38765023067 (Viber/WhatsApp).

Prijavite se na Newsletter

Prati naše aktuelne promocije, bitna dešavanja i novosti

Možda će vas zanimati

Glossa Online logo

Kontakt

Pišite nam za sve dodatne informacije

Prijava za besplatan probni čas

Testiraj našu virtuelnu učionicu i nivo znanja

Izaberite dan i vrijeme pogodno za probni čas