Kombinovana projektna nastava njemačkog jezika za djecu i tinejdžere

Podijelite akciju

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Novi koncept kursa za maksimalne rezultate!

Uštedi 10% i plati na 2 rate!  (2 x 81 KM)

Glossa KOMBINOVANA PROJEKTNA NASTAVA njemačkog jezika za djecu i tinejdžere pruža priliku da se iskoriste najbolje strane obje vrste učenja – kako online, tako i u fizičkoj učionici! Faze učenja se prepliću i nadovezuju, tako da se prednosti u učenju pojačavaju, a nedostaci nadoknađuju. 

Kurs traje 4 sedmice obuhvatajući 36 časova – polovinu časova u fizičkoj, a polovinu u virtualnoj učionici.

Tokom časa u našoj onlajn učionici djeca kroz najmodernije aplikacije, video zapise i interesantne digitalne materijale usvajaju nova znanja iz njemačkog jezika, a ujedno proširuju i svoje informatičke kompetencije. Dio kursa u fizičkoj učionici podrazumeva interakciju i utvrđivanje savladanog naučeno kroz autentične, kreativne zadatke.  

Kombinovana projektna nastava kreirana je po uzoru na projektnu nastavu koja se već sprovodi na Glossa ljetnim školama u Beču i Gracu sa ciljem da svako postiže svoj maksimum u okviru svojih mogućnosti. Teme su prilagođene uzrastu, a polaznici na kraju svakog dana imaju poseban kreativni zadatak tokom kojeg u realnom, autentičnom okruženju primenjuju ono što su naučili tog dana.  

Kroz različite forme učenja kako u online učionici tako i u onoj fizičkoj, djeca maksimalno koriste vrijeme i imaju benefite od oba načina učenja!  

Učite sa našim nastavnicima korak po korak!

ISKORISTI AKCIJU

Kombinovana projektna nastava njemačkog jezika za djecu i tinejdžere

Prijavite se na Newsletter

Prati naše aktuelne promocije, bitna dešavanja i novosti

Možda će vas zanimati

Glossa Online logo

Kontakt

Pišite nam za sve dodatne informacije

Prijava za besplatan probni čas

Testiraj našu virtuelnu učionicu i nivo znanja