Uštedi i nauči njemački za samo 170 EUR!
-50% BLACK FRIDAY AKCIJA na sve online kurseve

Podijelite akciju

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ne propusti BLACK FRIDAY AKCIJU u Glossi!


Svi Glossa kursevi uz 50% popusta!


Izaberi kurs u Glossi i budi siguran da ćeš na najefikasniji način savladati njemački uz podršku nastavnika koji govore tvoj maternji jezik.


Prijavi se od četvrtka 26.11. u 00h do petka 27.11. u 00h i uštedi čak 50% na sve online Glossa kurseve za djecu i odrasle!


Cijene kurseva za odrasle sa popustom 50% – od 170 eur.


Cijene kurseva za djecu sa popustom 50% – 92,50 eur.


Saznaj više o Glossa metodologiji koja ti omogućava da učiš efikasno – koristeći najsavremenije platforme – i uz podršku kvalifikovanih predavača sa iskustvom.


Online metodologije omogućavaju fleksibilno učenje, a njemački jezik ćeš savladati uz podršku nastavnika na maternjem jeziku!

Nastavnici vode grupne online sesije, prate sve aktivnosti i napredak svakog polaznika, a na raspolaganju su tokom kursa za neograničen broj pitanja i nedoumica. Jezik se uči kroz interaktivan i multimedijalni sadržaj, a tokom rada na Glossa platformama razvijaju se vještine potrebne za uspješan samostalni i timski rad. 

  • Online kursevi po modelu učenja Virtuelna učionica podrazumijevaju direktno učenje njemačkog jezika uz grupne online sesije sa nastavnikom i ostalim polaznicima na kursu, po odabranoj sedmičnoj dinamici. Kursevi po modelu Virtuelna učionica obuhvataju rad sa udžbenicima u print ili digital formatu. 

 

  • Online kursevi po modelu učenja Virtuelna učionica + podrazumijevaju fleksibilno učenje njemačkog jezika uz online grupne sesije jednom sedmično i interaktivnu platformu sa svim multimedijalnim materijalima dostupnu 24h na svim uređajima. 


Sada je pravo vrijeme da naučiš osnove njemačkog jezika na daljinu a uz podršku nastavnika na maternjem jeziku!


Rezerviši svoje mjesto na vrieme jer akcija traje 24h!

Prijavu možeš poslati popunjavanjem online formulara na našem sajtu ili direktnim kontaktiranjem Glossa poslovnica.

+387 65 023 067 (Viber i WhatsApp)
+436677939758 (Viber i WhatsApp)

REZERVIŠI MJESTO

Prijavite se na Newsletter

Prati naše aktuelne promocije, bitna dešavanja i novosti

Glossa Online logo

Kontakt

Pišite nam za sve dodatne informacije