ISKORISTI VELIKI LJETNI UPISNI ROK I UŠTEDI 50%!
Online kursevi njemačkog jezika za djecu i odrasle!

Podijelite akciju

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Počinje veliki ljetni upisni rok!

Nauči njemački jezik ONLINE uz savremenu platformu za učenje koja ti je dostupna za rad 24h svakog dana na bilo kom uređaju, a kroz cijeli kurs imaćeš podršku nastavnika na maternjem jeziku. 

U Glossa-centru pronađi ONLAJN kurseve njemačkog jezika svih nivoa znanja za djecu i odrasle po najsavremenijoj metodologiji za učenje na daljinu!

Jedno je sigurno – na putu učenja nećeš biti sam, već ćeš imati stalnu stručnu podršku nastavnika korak po korak.

Kupovinom bilo kog kursa, dobijaš probni čas u virtuelnoj učionici i testiranje znanja njemačkog GRATIS! Testiranje svih jezičkih vještina sprovode kvalifikovani nastavnici njemačkog jezika sa dugogodišnjim iskustvom.

Iskoristi ljetni upis i uštedi 50%!

 

Kursevi za odrasle:

  • redovna cijena 339 € 
  • uz 50% popusta – 170 € (cijena časa od 2,82 €)

Kursevi za djecu i tinejdžere:

  • redovna cijena 185 € 
  • uz 50% popusta – 92,30 € (cijena časa od 2,56 €)

Onlajn kursevi za odrasle obuhvataju sve nivoe znanja, od A1 do C2, a kursevi za djecu i tinejdžere su podijeljeni po nivou znanja i straosnim uzrastom te su program, pristup i materijali za učenje posebno prilagođeni nižem dječjem uzrastu, osnovcima i srednjoškolcima i tinejdžerima.

 

Uči efikasno uz Glossu!

FLEKSIBILNOST

Od vremenske fleksibilnosti koja ti omogućava da učiš kada ti je koncentracija na viskom nivou do interaktivne platforme sa svim materijalima dostupnim 24h na svim uređajima – Glossa Online platforme su kreirane tako da proces učenja na daljinu učine najefikasnijim mogućim i prilagođenim tvojim potrebama. 

PODRŠKA

Posebna prednost Glossa metodologije za učenje na daljinu je upravo nastavnik obučen za onlajn nastavu. Nastavnici vode grupne online sesije, prate sve aktivnosti i napredak svakog polaznika, a na raspolaganju su tokom kursa za neograničen broj pitanja i nedoumica. Jezik se uči kroz interaktivan i multimedijalni sadržaj, a tokom rada na Glossa platformama razvijaju se vještine potrebne za uspješan samostalni i timski rad. 

  • Online kursevi po modelu učenja Virtuelna učionica podrazumijevaju direktno učenje njemačkog jezika uz grupne online sesije sa nastavnikom i ostalim polaznicima na kursu, po odabranoj sedmičnoj dinamici. Kursevi po modelu Virtuelna učionica obuhvataju rad sa udžbenicima u print ili digital formatu. 
  • Online kursevi po modelu učenja Virtuelna učionica + podrazumijevaju fleksibilno učenje njemačkog jezika uz online grupne sesije jednom sedmično i interaktivnu platformu sa svim multimedijalnim materijalima dostupnu 24h na svim uređajima. 

 

UPIS JE U TOKU!

Rezerviši svoje mjesto na vrijeme i nauči njemački jezik uz podršku nastavnika korak po korak!

Akcija traje do 01. juna.

 

+387 65 023 067 (Viber/WhatsApp)

REZERVIŠI MJESTO

Prijavite se na Newsletter

Prati naše aktuelne promocije, bitna dešavanja i novosti

Glossa Online logo

Kontakt

Pišite nam za sve dodatne informacije