NAUČI NJEMAČKI JEZIK ONLINE
uz podršku nastavnika na maternjem jeziku
50% OFF / cijena časa od 2,8 €

Podijelite akciju

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Želiš da naučiš strani jezik efikasno i kvalitetno ali na daljinu?

Nauči ili usavrši njemački jezik ONLINE uz

  • savremenu platformu za učenje i
  • podršku nastavnika na maternjem jeziku tokom cijelog kursa!

Kvalitet i stručnost naših programa i predavača, uz primjenu najsavremenijih platformi za učenje na daljinu, daju ti šansu da strani jezik učiš kvalitetno, efikasno i zabavno, bez obzira gdje se nalaziš.

VIRTUELNA UČIONICA + ti omogućava fleksibilno učenje njemačkog jezika uz online grupne sesije i interaktivnu platformu (Moodle platfoma) dostupnu 24h na svim uređajima!

  • Fleksibilno učenje na platformi kroz sedmične zadatke
  • Sedmična sesija sa nastavnikom i grupom polaznika
  • Interakcija sa polaznicima na platformi
  • Online biblioteka sa snimljenim sedmičnim sesijama
  • Sav materijal dostupan 24h

Tokom godina smo razvili online metodolgiju kreiranu tako da proces učenja na daljinu učini najefikasnijim mogućim i prilagođenim tvojim potrebama. 

Ono što posebno izdvaja naš model učenja je korišćenje novih tehnologija u učenju uz podršku nastavnika na maternjem jeziku koji je obučen za online nastavu!

Nastavnici vode grupne online sedmične sesije, prate sve aktivnosti i napredak svakog polaznika i na raspolaganju su tokom konsultacija i u svakoj fazi učenja za sva pitanja i smjernice.

Polaznik je samostalan koristeći platformu za učenje, gdje se tokom rada na Glossa platformama razvijaju vještine potrebne za uspješan samostalni i timski rad. 

Onlajn kursevi za odrasle obuhvataju sve nivoe znanja, od A1 do C2 i nakon uspješnog završetka kurseva, spreman si za aktivnu upotrebu jezika za lične ili profesionalne svrhe kao i za polaganje zvaničnih Goethe ispita, ukoliko ti je to jedan od ciljeva. 

Ukoliko ti je sa druge strane potreban redovan podsticaj grupe i nastavnika, kreirali smo i online model učenja Virtuelna učionica koji se razlikuje upravo po učestalosti sesija.

Kursevi su organizovani kroz nekoliko sesija sa nastavnikom u toku sedmice i direktno učenje u virtuelnoj učionici kroz zadatke i vježbe zajedno sa grupom.

Kursevi za djecu i tinejdžere su podeljeni po nivou znanja i straosnim uzrastom te su program, pristup i materijali za učenje posebno prilagođeni nižem dječjem uzrastu, osnovcima, srednjoškolcima i tinejdžerima.

U Glossa-centru pronađi ONLAJN kurseve njemačkog jezika svih nivoa znanja za djecu i odrasle po najsavremenijim metodologijama za učenje na daljinu.

Akcija * 50% OFF *

Kurs za odrasle – SADA od 170 € 

Cijena jednog časa za odrasle je 2,82 € (tokom popusta od 50%).  

Kursevi za djecu i tinejdžere – SADA od 95 €

Cijena jednog časa za djecu je 2,55 € (tokom popusta od 50%). 

U cijenu kursa je uračunato i testiranje prije početka kursa koje sprovode kvalifikovani nastavnici njemačkog jezika sa dugogodišnjim iskustvom.

Iskoristi 50% popusta na sve Glossa onlajn kurseve za djecu i odrasle i usavrši njemački jezik uz podršku nastavnika na svom maternjem jeziku!

Jedno je sigurno – na putu učenja nećeš biti sam, već ćeš imati stalnu stručnu podršku nastavnika korak po korak.

UPIS JE U TOKU!

Rezerviši svoje mjesto na vrijeme putem kontakt telefona ili popunjavanjem formulara, a naši koordinatori će te kontaktirati radi dogovora u vezi finalnih termina!

Akcija traje do 19.04.

+387 65 023 067 (Viber/WhatsApp)
https://glossaonline.com/zakazi-besplatan-probni-cas-u-glossa-virtuelnoj-ucionici/

REZERVIŠI MJESTO

Prijavite se na Newsletter

Prati naše aktuelne promocije, bitna dešavanja i novosti

Glossa Online logo

Kontakt

Pišite nam za sve dodatne informacije