Virtuelna učionica +

Jedinstveni i posebno metodički kreirani kursevi učenja njemačkog jezika za djecu, tinejdžere i odrasle

Virtuelna učionica + za odrasle

Fleksibilno učenje njemačkog jezika uz online grupne sesije
i interaktivnu platformu dostupnu 24h na svim uređajima

Broj polaznika

Grupe od 12 do 16 polaznika

Ukupno trajanje i dinamika
za jedan kurs od A1 do B1 nivoa 9 sedmica
za jedan kurs od B2 do C2 nivoa 12 sedmica
+ 1 sedmica za tehničko upoznavanje virtuelne učionice

Atributi modela učenja

Podrška & feedback nastavnika
Read More
Kurs vodi nastavnik njemačkog jezika (tutor) posebno obučen za nastavu na daljinu. Nastavnik prati vaš rad putem direktne komunikacije u fiksnim terminima online sesije. Takođe, sva pitanja možete postaviti nastavniku i putem foruma na platformi i e-poštom.
Interakcija sa polaznicima
Read More
Sa drugim polaznicima komuniciraš tokom zajedničkim online sesija, kao i putem foruma i chata na platformi. Programom su obuhvaćeni i grupni zadaci koji dodatno podstiču razvoj jezičkih vještina.
Multimedijalni sadržaj
Read More
Učenje jezika uz multimediju: video-klipovi, poučne i zabavne jezičke igre, multimedijalni kvizovi i interaktivni zadaci čine učenje zanimljivijim i produktivnim!
Fleksibilnost vremena
Read More
Osim uživo online sesija, koje se nude u određenim terminima jednom do dva puta sedmično i zakazuju u saradnji sa nastavnikom na početku kursa, polaznici mogu slobodno upravljati svojim vremenom. Postoji unaprijed određeni sedmični raspored sa fiksnim zadacima za svaku sedmicu, a materijali i zadaci su vam dostupni 24h na platfomi.
Dostupnost materijala
Read More
Učite njemački jezik kod kuće, iz kancelarije, tokom kafe na pauzi – platforma je dostupna 24h u svakom trenutku putem računara, tableta ili pametnog telefona. Uživo online sesije se snimaju i postoji mogućnost da se ponovo pogledaju koliko god puta želite.
Različiti alati na platformi
Read More
Platforma omogućava da zadaci kao i svi materijali za učenje budu lako dostupni u svakom trenutku na jednom mjestu na platformi, a putem chata i foruma obezbeđena je brza komunikacija sa profesorom i drugim polaznicima. Na platformi su integrisani alati za vježbanje govora i slušanja, kao i zadaci za vejžbanje čitanja i pisanja.
Previous
Next

Nakon uspješno položenog Glossa online kursa, spremni ste za polaganje zvaničnih GOETHE ispita na savladanom jezičkom nivou

KRENI ODMAH - PLAĆAJ NA 3 RATE
GLOSSA ONLINE KURSEVI

Prijavi se za besplatan probni čas

Testiraj našu virtuelnu učionicu i nivo znanja

Virtuelna učionica + za djecu i tinejdžere

Kursevi za djecu i omladinu su organizovani prema uzrastu i nivou znanja

Kinderkurs 3
Kursevi za djecu i omladinu od 11 do 15 godina
NIVOI A1/1; A1/2; A2/1; A2/2

Kursevi predviđeni za ovaj uzrast organizuju se u dva nivoa –  A1 i A2 – i namijenjeni su polaznicima bez i sa malo predznanja.

Ciljevi na ovom nivou temelje se na sticanju uvida u osnovna i opšta znanja iz njemačkog jezika i kulture i osposobljavanju za njihovu praktičnu primjenu.

Dobro osmišljenim konceptom, u prijatnoj atmosferi i multimedijalnim pristupom nastavi, učenici se podstiču na samostalni i timski rad, kritički pristup i samoevaluaciju, kao i na razvoj želje za stalnim napredovanjem.

Svaki kurs sastoji se od 36 časova.

Kinderkurs 4
Kursevi za djecu i omladinu od 12 do 17 godina
NIVOI B1/1; B1/2; B1/3; B1/4

Kursevi njemačkog jezika predviđeni za ovaj uzrast organizuju se na nivou B1 i namijenjeni su polaznicima sa predznanjem njemačkog jezika. Čitav nivo se prelazi u toku 2 školske godine s obzirom na to da je mnogo zahtjevniji u odnosu na prethodne nivoe

Mlađa djeca uče strani jezik pretežno direktno i kroz igru, dok mladi imaju sposobnost kognitivnog usvajanja jezičkih struktura. Međutim, mladi zbog obaveza u školi učenju stranog jezika mogu da posvete samo ograničeno vrijeme, zbog čega kod njih treba razvijati sposobnost ciljanog i strukturiranog učenja, kao i odgovornost za sopstveno napredovanje.

Svaki kurs sastoji se od 36 časova.

Jugendkurs
Kursevi za omladinu od 14 do 18 godina
NIVOI B2/1; B2/2 C1/1; C1/2; C2/1; C2/2

Ovi kursevi namijenjeni su onima sa izuzetno dobrim predznanjem njemačkog jezika i omogućavaju unapređenje već postojećeg znanja. Organizuju se na nivoima B2, C1 i C2. Nakon savladanog nivoa znanja na ovim kursevima, mladi su spremni za polaganje međunardno priznatog Goethe-ispita.

Nastavnik koji osim stručnosti ima drugarski odnos prema učenicima, koji motiviše i obezbeđuje zanimljivu nastavu pripremajući polaznike da jezik koriste u okviru smislenih aktivnosti a u cilju rješavanja bliskih situacija.

U nastavi se koriste digital mediji, koji su sastavni dio života, a služe kao sredstvo za „autentičnu“ komunikaciju, kreaciju i publikaciju radova. Takođe se koriste autentični i aktuelni tekstovi čiji sadržaj ne doprinosi samo jezičkoj kompetenciji već i opštoj informisanosti, a nastava je fleksibilno organizovana uz mogućnosti razmjene mišljenja sa drugim učenicima.

Svaki kurs sastoji se od 72 časa.

Za kurseve za djecu uzrasta mlađeg od 11 godina pogledajte naš program virtuelna učionica!

Nakon uspješno položenog Glossa online ispita, djeca su spremna za polaganje

Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1

Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 2

Goethe-Zertifikat B1: Zertifikat Deutsch für Jugendliche

Prijavi se za besplatan probni čas

Testiraj našu virtuelnu učionicu i nivo znanja